De kledingtrends voor jongens deze zomer

 In Jongenskleding

Kijken naar de kledingtrends voor jongens deze zomer levert je flink wat inzichten op. Alles lijkt wel anders te zijn ten opzichte van een jaar geleden. Zo is bijvoorbeeld de print aan een nieuwe fase toe. De grote print is wel een beetje voorbij. Het gaat nu meer om de kleine, maar vrolijke print. Bij voorkeur iets natuurlijks. Hoe vrolijker, hoe beter het is. Hier kan je bovendien ook alle kanten mee op. Dat maakt het dus ook eigenlijk alleen maar gemakkelijker om iets leuks te vinden voor jouw zoon voor de warme dagen van het jaar.

Comfort staat voorop

De kledingtrends voor jongens voor de zomermaanden hebben wel wat overeenkomsten met die voor mannen voor de komende maanden. Het is bijvoorbeeld zo dat comfortabele kleding wel heel aantrekkelijk gevonden wordt. Zeker als het ook nog eens functioneel is. Denk dan bijvoorbeeld aan sportieve kleding, die wel gewoon draagbaar is op een casual manier. Dit is natuurlijk vooral ook geschikt voor een stoer imago van je zoon. Daar zal hij zich dus vanzelf al wel goed bij voelen. Vooral de bekende sportmerken haken hier goed op in. Een goede reden om dit dus eens helemaal uit te zoeken.

Camouflage is nog altijd in

Wat je misschien wel al is opgevallen met betrekking tot kledingtrends voor jongens, is dat de camouflagetrend nog niet helemaal voorbij is. Er is wel een ontwikkeling geweest, waar bij camouflage-uitingen wat subtieler in de truitjes en broeken zijn verwerkt. Dat neemt niet weg dat je er nog altijd alle kanten mee op kan. Dat betekent dus ook dat je lekker kunt voortborduren op dat wat je al hebt. Dat maakt het alleen maar gemakkelijker om nieuwe dingen te vinden die aansluiten op wat je al hebt. Kijk vooral eens wat de grote merken gaan doen.

Aanbevolen berichten
Neem contact met ons op

We zijn op dit moment niet bereikbaar. Je kunt ons wel altijd bereiken door een e-mail te sturen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken