Toffe kinderkleding merken: Vingino en b nosy

 In Jongenskleding, Meisjeskleding

Bij het kopen van kinderkleding heb je tegenwoordig keuze uit honderden winkels en merken. Persoonlijk vind ik het heel belangrijk dat de kwaliteit van de kinderkleding erg goed is en ik ben hier dan ook bereid iets meer voor neer te leggen. Ook moet de kleding comfortabel zitten, want kinderen bewegen en spelen de hele dag. Hierdoor heb ik ook twee favoriete kinderkleding gekregen in de afgelopen jaren, namelijk vingino en b nosy.

Vingino

Vingino is een merk dat op het gebied van kinderkleding erg goed mee gaat met de mode van deze tijd. Ze hebben voor deze winter moderne, stoere winterjassen voor zowel jongens als meisjes. Vingino is een relatief duur merk, maar dit is ook zeker terug te zien in de kwaliteit van de producten. De jassen, truien en broeken gaan enorm lang mee en worden niet na een keertje wassen minder mooi.

B nosy

Naast Vingino is b nosy één van mijn favoriete merken. Het is een goedkoper merk als Vingino, maar alsnog van hele goede kwaliteit. Het leuke aan b nosy is dat de kinderen vaak helemaal gek zijn op de kleuren en printjes die bij b nosy worden gebruikt. Doordat de kinderen het zo mooi vinden, het ook nog eens betaalbaar en van een topkwaliteit is, vind ik persoonlijk b nosy een van de beste kinderkledingmerken in de markt.

Waar moet ik shoppen?

Het shoppen naar deze en andere kinderkleding kan moeilijk zijn. Ik raad aan om een kijkje te nemen in verschillende webshops. Het voordeel van online shoppen is dat de voorraad vaak groter is als in de winkel en het assortiment is meestal nog uitgebreider met exclusieve onlinesales.

Aanbevolen berichten
Neem contact met ons op

We zijn op dit moment niet bereikbaar. Je kunt ons wel altijd bereiken door een e-mail te sturen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken

stoere babykleding